Dernières versions d'ovidentia

Last forum's threads


Pls help me

tg attribut

RE:pb display section
Jump to   
Search
Author
Message Tree view
claramunt frederic
Posted: Wed 28 March 2007 23:04
Post subject: Login Problem

Hello to everybody, I got a Windows 2003 Box wh already runs MySql, IIS, PHP 5 and PhpBB and it works fine.

I Install Ovidentia in a new site and I can only login from localhost (after de second attempt) Each lan login failed whitout error message and return to the home page of my ovidentia web site.

I can login in phpbb.

If someone had an idea I would agree.

Best regards.

Fred



Modified Wed 28 March 2007 23:07

Back to top 
Nicolas Bidault
Posted: Wed 28 March 2007 23:19
Post subject: RE:Login Problem

Hello, 

Try to put this line in your config.php file :
$babLoginRedirect = false;

Nicolas



Back to top 
claramunt frederic
Posted: Wed 28 March 2007 23:24
Post subject: RE:Login Problem

Hats on !

I just had this line to my config.php and it's works !

Thank you very much !

I go on with my site now.

Best regards.

Fred.



Back to top 
Fentablar Keldister
Posted: Tue 17 April 2007 18:33
Post subject: RE:Login Problem

Is there a specific line to put that command?  I entered it into my config.php as the last line but I'm still having the same login problem.

Back to top 
Nicolas Bidault
Posted: Tue 17 April 2007 19:12
Post subject: RE:Login Problem

Could you describe your server settings (web server, php version, Mysql version) ?



Back to top 
Jump to   
Search
Up